Skip to main content

Talentlinjen Billedkunst

 

For dig, der brænder for det kreative

På talentlinje billedkunst vil du få mulighed for at fordybe dig i dit interessefelt. Du vil blive udfordret fagligt indenfor grafik, maleri, tegning, og ideudvikling. Vi tilbyder undervisning med dygtige undervisere i 3 moduler med hver deres speciale.

Lone Ertbølle er uddannet faglærer i billedfag fra Seminariet for Kunst og Håndværk i Kerteminde samt grafisk designer fra Kolding Designskole. I dette modul vil der være fokus på ideudvikling, visuel kommunikation og komposition af billeder. Der vil være nye emner hver sæson.

Bonnie Lykke er illustrator og har arbejdet for bl.a. Gyldendal og Egmont forlagene. I dette modul vil der være fokus på klassiske tegneteknikker, perspektiv, anatomi samt karakterudvikling og forskellige tegneteknikker. Indholdet varierer indenfor teknikkerne.

Pia Hessellund er uddannet billedkunstlærer og har undervist på Billedskolen siden 1999. I dette modul vil du arbejde eksperimenterende med maleriet. Du vil arbejde med bundne opgaver og individuel sparring. Der vil være fokus på komposition, farvelærer, forskellige teknikker og udtryk.

Du kan være med på talentlinjen billedkunst:

  • fra 9. klasse og op til 25 år
  • hvis du synes det er sjovt at prøve noget nyt
  • hvis du godt kan lide at arbejde eksperimenterende
  • hvis du kan arbejde selvstændigt med en fast opgave
  • hvis du gør dit bedste for at koncentrere dig om en opgave

Hvad kan vi tilbyde dig:

På talentlinjen billedkunst er du med i 2-3 workshops årligt.
Fællesaktiviteter på Den Kreative Skole og den årlige talentlejr. Billedskolens afsluttende udstilling. Du har adgang til eget arbejdsrum med de andre fra holdet.

Hvordan kommer du med:

Optagelse på talentlinjen sker efter indstilling fra billedkunstlæreren eller ved en forudgående samtale med koordinator Pia Hessellund.

Tilmelding, og hvad koster det:

Tilmelding senest fredag den 18. juni 2022 på skolens hjemmeside.

Undervisningen foregår om torsdagen kl. 18.30 - 21.00 i billedværkstedet på Den Kreative Skole. Udover er der fælles talenttid fra kl. 18.00 - 18.30.

Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte koordinator Pia Hessellund på 24 25 29 50 eller mail pia.hessellund@fredericia.dk.

Prisen er 1.954 kr. for en sæson, fordelt på 2 rater á 977 kr.  Sæsonen er på 24 undervisningsgange.

Fælles talenttid torsdage kl. 18.00 - 18.30.