Skip to main content

Kommunale institutioner og skoler

Den Kreative Skole samarbejder med forskellige institutioner og skoler.

Førskole

Kulturbørnehaverne Gades Gård og Duponts Gård kommer ugentligt på Den Kreative Skole i både billedværkstedet og børnemusiklokalet. Her modtager de undervisning i billedkunst og musik af vores undervisere. 

Det Kreative Team bestående af vores undervisere i børnemusik og billedkunst tager rundt i kommunale institutioner hvor de laver musik og billedkunst med børnene og klæder pædagogerne i institutionerne på til selv at forsætte arbejdet. 

På skolerne

På Ullerupbækskolen afd. Skjoldborgsvej, er der Spirekor på 2. årgang og Karrusel på 3. årgang. Til begge projekter hjælper skolen med at udvælge de børn, der får tilbuddet. Tilbuddet foregår i skoletiden. Til Karrusel får man undervisning i trækbasun, saxofon og marimba. I løbet af året arbejder de også med sammenspil, node- og rytmelære. Der er koncerter flere gange i løbet af året. Bl.a. til Julehygge og Sommerfestival på DKS, og til Kulturdag på skolen.

På Kirstinebjergskolen afd. Høgevej, er der samarbejde omkring spirekor i 1. klasse, strygerprojekt i 2. klasse og Yamaha Skoleorkester på hele 3. årgang.

På mellemtrinnet på Kirstinebjergskolen er der samarbejde omkring musical. 

På Kirstinebjergskolen afd. Havepladsvej er der samarbejde omkring en større Musical, der fremvises på Fredericia Musical Teater. Den Kreative Skole har også et orkester der medvirker. 

Skal vi samarbejde med din skole/institution?

Den Kreative Skole har et skolekatalog, hvor skolerne kan se hvilke tilbud Den Kreative Skole kan bidrage med på skolerne. Det er inden for alle vores fagretninger. Kontakt os, hvis du har et ønske og vil høre mere.

 

Fakta

Koordinator for samarbejde på Høgevej og Skjoldborgsvej er Kirstine Kjærulff Ravn der kan kontaktes på Kirstine.ravn@fredericia.dk